Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Teatrul Magic Puppet deschide stagiunea de toamnă cu două premiere și o lansare de carte

Artă
Tools
Typography

Teatrul independent Magic Puppet are plăcerea de a anunța publicul clujean că deschiderea stagiunii de toamnă va fi plină de surprize și momente artistice de neuitat. Așadar, iubitorii de teatru sunt invitați să se bucure de două premiere inedite și o lansare de carte specială.

P.O.T. - IMPRO SHOW cu Păpuși - Avanpremieră și Premieră

Pentru început, pe 18 octombrie, de la ora 20:00, și pe 19 octombrie, de la aceeași oră, spectatorii sunt invitați să participe la avanpremiera și premiera spectacolului „P.O.T.- IMPRO SHOW cu Păpuși”. Acest eveniment inedit aduce publicul în centrul acțiunii, unde acesta va contribui la construirea scenariului, rezultând momente comice unice. Prin acest spectacol, Teatrul Magic Puppet experimentează o struțo-cămilă performativă – actorii creează situații pornind de la sugestiile primite din public, folosindu-se de expresivitatea și potențialul nemărginit al păpușilor. *P.O.T. e creat fără regizor și fără dramaturg, jumătate de spectacol va fi făcut de public, deci cu siguranță își merită banii!

Proiectul cultural „IMPRO SHOW cu Păpuși” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lansarea cărții „Playlist: Gândurile unui actor” de Dan Boldea

Pe 26 octombrie, de la ora 14:00, va avea loc lansarea cărții ”Playlist: Gândurile unui actor”, de Dan Boldea, volum care este, de fapt, o personală explorare a condiției actorului contemporan, a sensului vieții, iubirii, familiei și a fiecăruia dintre noi. Cartea a fost publicată de Editura Casa Cărții de Știință din Cluj-Napoca și lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe în prezența autorului și a invitaților speciali, regizorul Robert Kocsis și scriitorul Ștefan Mark Pop. (și lansarea se va face în prezența autorului, regizorului Robert Kocsis și scriitorul Ștefan Mark Pop, fiind urmată de o sesiune de autografe).

„Clown-ul acesta sunt eu” – Premieră

Reprezentanții Magic Puppet îi așteaptă pe clujeni să li se alăture în data de 31 octombrie, de la ora 20:00, la sediul lor de pe Bulevardul Eroilor nr. 16 pentru premiera spectacolului „Clown-ul acesta sunt eu”.

Inspirat din universul estetic al pictorului suprarealist Rene Magritte, acest spectacol explorează statutul social al individului contemporan, prins între „masca” socială și realitatea vieții personale. Este un spectacol nonverbal, cu marionete, despre curajul maturizării și a schimbări. Intriga profundă și estetica inovatoare îi va purta pe cei din public într-o călătorie emoționantă și vizuală.

Această creație artistică a fost realizată prin finanțarea Energie! Burse de creație, acordată de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul Programului cultural național „Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023". Creația nu reprezintä în mod necesar poziția Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, iar acesta nu este responsabil de conținutul ei sau de modul în care poate fi folosită.

Mai multe informații despre spectacole și bilete găsiți AICI.

Despre Magic Puppet

Asociația Magic Puppet este o organizație care are ca scop promovarea artei păpușeriei și a magiei scenice publicului larg, indiferent de vârstă. Principalele activități ale organizației includ crearea și desfășurarea de spectacole educative pentru copii, realizarea de ateliere socio-educative pentru tineri și implicarea voluntarilor în proiectele noastre de educație prin proiecte culturale.

Încă de la înființare, Magic Puppet și-a desfășurat preponderent activitatea în mediul rural, funcționând ca o companie de teatru ambulant, activitatea de bază, spectacolele, fiind nu de puține ori completată de scurte sesiuni de mediere culturală cu copii despre ce înseamnă teatru/teatru de păpuși, demonstrații de mânuire ș.a. Astfel s-a creat nevoia de proiecte adresate comunităților defavorizate.

Începând din anul 2019, Magic Puppet și-a deschis sediul pe Bulevardul Eroilor nr.16, unde au loc săptămânal spectacole și ateliere.

Mai multe informații se găsesc aici: https://magicpuppet.ro/

Contact de presă:

Bianca Tămaș / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 0741751431

 

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS