Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

SpectACT – sau bullyingul din sistem!

Artă
Tools
Typography

SpectACT este un proiect prin care Teatrul Național Aureliu Manea își propune o dezbatere la nivel de comunitate având ca temă principală bullyingul. La finalul lunii septembrie s-au derulat  în cadrul școlilor din comunitate ateliere de educație non-formală, antibullying, utilizând tehnica psihodramei.

Zeci de povești au fost depănate în cadrul întâlnirilor cu cei peste 1000 de elevi, povești ce vor fi integrate în spectacolul ce va finaliza acest proiect.

Spectacolul va fi adaptat și în mediul digital, în cadrul platformei interactive web a proiectului. Platforma are rolul de a transforma teatrul într-un joc interactiv pentru comunitatea locală și nu numai.

SPECT ACT este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

#Spectact #BullyingInScoli #GeneratiaViitorului #ImpreunaSuntemPuternici #AFCN

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS