Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

”Îndrăgostiții din Ancona” la Cluj

Artă
Tools
Typography

Miercuri, 11 octombrie, vă dăm întâlnire la Cluj, la Casa de Cultură a Studenților în cadrul   Festivalului TIMAF, cu spectacolul “Îndrăgostiții din Ancona”.       

Transilvania International Music and Art Festival este la cea de-a 7-a ediție și își propune să ofere publicului clujean și nu numai, evenimente si moment artistice ce cuprind o gamă largă a artelor, de la muzică, teatru și dans, la arte vizuale și de creație.

„Indrăgostiții din Ancona” este o producție a Teatrului Aureliu Manea, regizată de Andrei Mihalache. Acesta, a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale” - regie teatru, clasa prof. univ. Mihai Dimiu. A debutat ca regizor artistic la Turda în anii 1981-1985, și iată că provocările l-au adus din nou aici.

In piesa „Indrăgostiții din Ancona”, acţiunea se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor.  Personajele noastre sunt într-o adevărată încurcătură emoțională. Bogătașul orașului, Tomao este un adevărat Don Juan după care suspină și manajera, și vecina, însă el visează la o moldoveancă aflată în vizită în orașul Ancona. Tomao are o fiică pe care dorește să o mărite cu Giovani, proprietarul unei cafenele, dar ea e îndrăgostită de Luigi. Venirea lui Lucrezio dă peste cap planurile domnului Tomao, iar acesta își regăsește iubita pe care o credea moartă, Drucilla.

O poveste plină de suspans și evenimente neașteptate la care vă invităm să-i aflați finalul pe 11 octombrie, ora 19.00, Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca și 14 octombrie din nou la Turda, ora 19.00.

Nu uitați că, duminica, este a celor mici, pe 15 octombrie, de la ora 11.00 vă așteptăm la spectacolul „Mica Sirenă” în aventurile apelor albastre și adânci, atât de adânci încât nici o ancoră nu poate să ajungă la fund.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS