Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Florin Răduţă lansează single-ul şi videoclipul "Mă minţi pe faţă"

Muzică
Tools
Typography

Florin Raduta, castigatorul 'X Factor' 2015, lanseaza primul single din cariera, "Ma minti pe fata". 

"Am cautat atat de mult o piesa buna, nu am vrut sa ofer ceva doar ca sa lansez. 
Am luat legatura cu George (Jorge), m-au invitat la ei la studio, iar baietii, Marius Dia si Erik, mi-au aratat cateva piese, printre care si un demo cu aceasta piesa. Suna altfel! Melodia s-a mulat surprinzator de bine pe vocea mea. Am vrut sa fie o piesa cu un mesaj foarte bun, o piesa care sa iti faca pielea de gaina. S-a lucrat foarte mult la aceasta piesa si am gasit varianta cea mai buna. Am dorit sa fie actuala, si totodata, sa ma reprezinte!", declara Florin. 

Piesa este compusa in studioul Panda Music, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat in Cheile Dobrogei.

"Pentru videoclip, totul s-a intamplat foarte repede. L-am contactat pe Alex Ceausu, i-am trimis piesa si totul a mers brici. In decurs de o saptamana am avut un scenariu, am stabilit ziua filmarii, am filmat si, desigur, a fost si montat.
 Am vrut un altfel de videoclip, cu o poveste si cu un mesaj bine stabilit. 
Videoclipul a fost filmat la Cheile Dobrogei, peisajul este genial, ceea ce ne-a ajutat foarte mult.
 Am avut parte si de conditii extreme :)) am filmat foarte aproape de prapastie, a fost foarte frig, desi am fost ajutati de soare, insa, consider ca a meritat cu adevarat. Sper ca proiectul acesta sa ajunga acolo unde trebuie, la oameni!", adauga Florin Raduta. 

Florin Raduta este exemplul perfect ca daca iti propui ceva, muncesti mult, esti autodidact, poti ajunge sa faci multe lucruri marete. Dupa multe participari la concursuri, Florin Raduta este desemnat in 2015 marele castigator al editiei 5 'X Factor' Romania, iar prestatia fabuloasa din auditii pentru piesa "It's A Man's World" cucereste publicul, dar si juriul, care exclama instant: 
"Bai, esti nebun? Esti nebun? M-ai facut KO, sunt la podea. Cand ai inceput sa canti, m-a izbit un tren in cap, asa ai fost" (Stefan Banica).
 "M-ai socat" (Delia), "Am intalnit si ascultat multi cantareti, dar tu ai cea mai buna voce din Romania" (Horia Brenciu). 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS