Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Denisa Trofin lansează single-ul "Cum ar fi?" | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Dupa o perioada aglomerata, in care scoala a ocupat primul loc in viata Denisei Trofin, artista lanseaza un nou single - "Cum ar fi?"

"Am incheiat cu succes perioada cu bacalaureatul si admiterea la facultate, am stat foarte mult timp in studio, alaturi de echipa Panda Music. In urma zilelor petrecute printre zeci de orchestratii si linii melodice, am ajuns la o piesa diferita si fresh de care sunt foarte incantata", declara Denisa Trofin.

Dance si cu un refren catchy, piesa este compusa de catre George Papagheorghe, Erik si Marius Dia, cel din urma este si printre compozitorii single-ului "Ultimul sarut", lansat de catre Denisa in urma cu 2 ani.

Zeci de premii muzicale, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cat si participarea in castingul unor piese de teatru reprezinta un inceput promitator in industria muzicala romaneasca pentru Denisa Trofin.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS