Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Stela Botan lansează single-ul şi videoclipul "Zborul de Noapte", alături de Paralela 47 | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Stela Botan revine alaturi de baietii de la Paralela 47 si lanseaza single-ul "Zborul de Noapte".

Piesa este compusa de catre Alecu Matraguna, solistul trupei Paralela 47, iar videoclipul este regizat Arcady Manah si produs de catre Daikiri Studio, alaturi de care Stela si Paralela 47 au colaborat si pentru videoclipul piesei "Mai sus".

"Zborul de Noapte reda o stare de melancolie dintre doi oameni, care se iubesc si incearca sa fie impreuna. Dorinta lor de a gasi marea iubire ramane neschimbată, insa ambii inteleg ca doar impreuna pot fi cu adevarat fericiti", declara Stela Botan. 

Videoclipul aduce in prim plan un dans contemporan exceptional, ce ii are ca protagonisti pe dansatorii Cornel Turcan si Anastasia Stratulat, o metafora a unui zbor de noapte, in care sunt exteriorizate cele mai intense emotii. 

Stela Botan a participat in 2014 la X Factor Romania si a impresionat juriul cu timbrul ei, iar in acelasi an a participat la Selectia Nationala Eurovision Republica Moldova, cu piesa “Save me”. Dupa celebrul concurs, Stela a lansat o piesa in colaborare cu Kapushon, iar in 2015 colaboreaza cu trupa Paralela 47, alaturi de care a sustinut numeroase concerte. In urma cu 6 luni, Stela a lansat piesa "Cerul e limita", prima colaborare cu un studio de productie din Romania - DeMoga Music.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS