Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Noaptea Târziu a lansat o nouă parodie: „Loftista“ | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Baietii de la Noaptea Tarziu lanseaza o noua parodie care va cuceri cu siguranta internetul: „Loftista“. Piesa este un cover amuzant dupa „Olha a Explosão“, a lui MC Kevinho.

Clipul a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti si a adunat mai multi apropiati ai celor trei vloggeri. Dupa cum au afirmat baietii, acesta a fost cel mai „nebun“ videoclip al lor.

„«Loftista» este cea mai ciudata parodie a noastra, diferita de tot ce am lansat pana acum. Poate si acesta a fost motivul pentru care ne-am simtit mai bine ca niciodata la filmari“, au spus cei de la Noaptea Tarziu.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a depasit pe pagina de YouTube un milion de abonati si 300 de milioane de vizualizari. Aceste cifre au fost realizate datorita celor 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu este „Sunt un cocalar“, care a adunat peste 26 de milioane de vizualizari. In plus, peste 80 de clipuri depasesc un milion de vizualizari.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS