Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Alex Velea revine cu un nou single şi videoclip: “Sentimente sau Instincte” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce s-a transformat intr-un adevarat Latino Vero” pentru cea mai recenta piesa a sa, Alex Velea revine cu o noua piesa si cu un videoclip alb negru: “Sentimente sau Instincte”.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa “Sentimente sau Instincte” este compusa de Liviu Teodorescu, Alex Velea, Alex Parker si Ionut Vasilache, iar de productie s-a ocupat LiTEmusic. Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti si au durat aproximativ 24 de ore, iar conceptul a fost realizat de W Strategy Designers.

“Pentru toamna mi-am dorit o piesa sensibila care sa va ajunga direct la inima. Mi-a placut piesa de la primul play si am stiut ca va fi noul meu single. Ma bucur ca Liviu Teodorescu a facut o piesa care sa ma reprezinte! Videoclipul, regizat de Alex Ceausu, se imbina foarte bine cu versurile piesei“, declara Alex Velea.

Nascut in Craiova, Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS