Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Carine lansează piesa şi clipul “Magique” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, Carine lanseaza “Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual.

Muzica si versurile sunt compuse de Luisa Luca, iar instrumentalul a fost creat de Florin Buzea, Alex Cotoi si DJ Sava. Clipul, regizat de Alex Ceausu, a fost filmat in Insulele Canare.

“Cand am inceput sa merg la academia de muzica din Republica Moldova am inceput sa simt muzica altfel. Atunci am avut marele noroc sa fiu remarcata de producatori din Romania si am inceput cariera muzicala alaturi de o echipa de profesionisti precum Minelli, DJ Sava, Florin Buzea, echipa Cat Music, care m-au ajutat sa imi indeplinesc visul. «Magique» este emotie si pasiune, exact ce s-a intamplat cu mine, iar Minelli, fara sa ma cunoasca, a stiut sa imi atinga latura sensibila. Notele “curgeau” natural si am stiut ca asta e piesa mea, cu siguranta, e ceva ce ma reprezinta“, declara frumoasa artista.

Carine, talentata moldoveanca in varsta de 21 de ani, este studenta a Facultatii de Muzica, Teatru si Arte Plastice, dar si un foarte cunoscut manechin care a cucerit podiumurile internationale prin look-ul exotic.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS