Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Narcisa Pintea nu mai este director al Teatrului ”Aureliu Manea” Turda. Interimatul este preluat de Cătălin Grigoraş

Cultură
Tools
Typography

Începând cu data de 01.01.2017, Teatrul “Aureliu Manea” din Turda are o nouă conducere. Tânărul actor Grigoraș Cătălin a preluat funcția de director interimar, urmând ca în perioada următoare să se facă demersurile necesare pentru organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director al teatrului. 

Grigoraș Cătălin este din Sibiu și are o vastă experiență în arta teatrală dar și managerială. Încă de pe băncile facultății a colaborat cu Teatrul Național “Radu Stanca” din Sibiu, a absolvit Facultatea de Actorie din Sibiu, are un masterat în domeniul management cultural și din 2010 conduce „Asociația de Tineret Become”, care promovează tinerii artiști și organizează spectacole de amploare în țară și în străinătate. 

"Onoare, responsabilitate și provocare sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine numirea mea ca manager interimar al Teatrului “Aureliu Manea” din Turda. Sunt convins că deschiderea spre profesionalism a celor ce conduc destinele acestui oraș vor face ca Teatrul din Turda să își recapete prestigiul la nivel național", spune tânărul artist, Cătălin Grigoraș, la începutul acestui nou drum.

Schimbarea vine în contextul în care mandatul directorului precedent, Narcisa Pintea, a încetat la data de 31.12.2016.

CV-ul noului director interimar poate fi consultat AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS