Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Cu inima plină de mulţumiri: încheiem Ciprian Porumbescu Art Harmony

Cultură
Tools
Typography

Seara trecută, în centrul istoric, cele două expoziții lansate au pus în valoare cultura românească și moștenirea lui Porumbescu. Evenimentul a adus comunitatea mai aproape de viața și creația compozitorului.

ℹ️Anul 2023 a fost instituit ca ,,Anul cultural Ciprian Porumbescu" prin Legea nr. 38 din 12 ianuarie 2023, adoptată de Parlamentul României. Aşadar, această iniţiativă ne-a încurajat să onorăm şi promovăm munca şi opera maestrului în rândul comunităţii noastre.

Cu gratitudine, vă mulţumim tuturor!

Eveniment finanțat de Ministerul Culturii și de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS