Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Hala din piata de la Campia Turzii - usoare probleme la finalizare

Actualitate
Tools
Typography

De pe scena celei de-a şaptea ediţii a manifestării "Ziua recoltei" de la Câmpia Turzii, primarul Radu Hanga şi-a exprimat regretul că hala care este în construcţie de ceva vreme în piaţa unirii (piaţa mare din Câmpia Turzii), nu este finalizată.

"Mă uit la clădirea halei, îmi pare rău că n-am reuşit să o finalizăm, să o punem în funcţiune cu ocazia «Zilei recoltei»", spunea primarul de la Câmpia turzii oferind totodată şi o explicaţie a respectivei stări de fapt: "necazul este că firma care a angajat lucrarea are ceva probleme şi am fost nevoiţi să cedăm lucrarea - să reziliem contractul - să o dăm altei firme".
Totuşi speranţele că lucrarea va fi finalizată curând există şi acestea au fost exprimate de Radu Hanga, cel mai probabil, şi în baza angajemntelor luate de societatea căreia i s-a încredinţat finalizarea halei de la Câmpia Turzii: "sperăm, după informaţiile noastre, că în maxim 10 zile o va termina şi va începe activitatea comercială în interior".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS