Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Ce activitati a desfasurat Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda pe perioada vacantei de vara

Actualitate
Tools
Typography

ASCDS Potaissa Turda a organizat două cantonamente de pregatire în perioada iulie-august: primul pentru sportivii sub 13 ani la Noul Săsesc, în judeţul Sibiu, iar pentru cei peste 13 ani la Kariani, Kavala - Grecia.

Ambele cantonamente au fost reuşite, sportivii, pe lângă pregătirea fizică, artistica şi tehnica, beneficiind de alte activităţi extra, care îi ajută în dezvoltarea lor personală.

Un succes deosebit au avut cei 21 de sportivi care au participat la cantonamentul organizat în Grecia, unde au mai participat elevi din Rusia, Serbia, Grecia şi Ucraina.

Tabara a fost una complexă, sportivii participând la activităţi artistice - "Alexandra's Talent", "The ugly duckling", "Smuggling", "Crezi ca ştii sa dansezi ?" - si sportive - cros, înot, volei pe plaja, zip line, paintball, calorie, tir, trambuline, tenis, ping pong etc.

Datorită rezultatelor competiţiilor şi datorită prestaţiei deosebite, sportivii noştri au fost selectaţi să participe la filmarea noului videoclip de prezentare al taberei Alexandra, care a fost lansat în august pe internet, pe pagina de facebook şi site-ul taberei, cât şi pe youtube.

Dupa cantonamente am început pregătirile pentru Zilele Turzii şi pentru competiţii. În prima zi a Zilelor Turzii am avut un stand de prezentare a activităţii clubului şi două momente artistice - unul la Muzeu şi un Flash Mob în Parcul Central, Flash Mob care a avut ca scop promovarea sportului contra sedentarismului.

Primele competiţii la care au participat sportivii clubului au fost în perioada 12-13 septembrie la Reşita şi Timişoara.

Cupa Magnum Reşita a avut loc pe 12 septembrie şi au fost 194 de perechi participante.
Rezultate:
Dabija Daniel - Berkmeri Iris - locul 3 - clasa Pre 3D şi - locul 6 - clasa Pre 2D
Sarosi Rares - Crisan Maria - locul 14 - Clasa E 6-11 ani

Cupa Banatului Timisoara a avut loc pe 13 septembrie şi au fost 165 de perechi participante.
Rezultate:
Dabija Daniel - Berekmeri Iris - locul 1 la clasa Pre 3D şi locul 2 la clasa Pre 2D
Saroşi Rareş - Crişan Maria - locul 7 la Open Basic Latino 6-11 ani şi locul 14 - clasa E 6-11 ani.

În perioada următoare formaţia de latino americane se pregăteşte pentru participarea la Campionatul Mondial de Formaţii Latino din 12 decembrie care va avea loc la Viena. Participarea sportivilor la o astfel de competiţie va fi o premieră, nu şi pentru club, care în 2003 şi 2004 a avut participare la Mondiale şi Europene, dar cu formaţii de standard.

Pe lângă formaţie şi-au reluat activitatea şi perechile, care au început pregătirea pentru concursuri, dintre care cele mai importante ar fi Campionatul Naţional de Clase şi concursul internaţional care va avea loc la Ankara, Turcia.

Şi pentru începători avem cursuri care se desfăşoară marţi şi joi de la ora 16.00, iar după 1 octombrie se reiau cursurile de adulţi, marţea, ora 20,30.

Urăm tuturor sportivilor "Parchet usor"! Celorlalţi sportivi, "Succes la competitii!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS