Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Mar
163 New Articles

Dorin Lojigan: „Este normal ca ceva sa se schimbe”

Actualitate
Tools
Typography
Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojiganşi-a exprimat convingerea că votul din 29 iulie este unul care are menirea de a aduce schimbări.
„Am votat azi pentru că sunt un cetăţean al României, conştient de drepturile pe care le are, am votat din dorinţa de a avea linişte, de a exista linişte în ţară, lucru care se poate întâmpla doar dacă astăzi va exista o prezenţă masivă la vot.
Este momentul ca ceva să se schimbe, să fie conştienţi cetăţenii acestei ţări că doar printr-o prezenţă masivă la vot putem face acest lucru.
Am fost astăzi în toate secţiile de vot din Câmpia Turzii, unde am constatat că cetăţenii municipiului Câmpia Turzii sunt extrem de responsabili, am constatat o prezenţă de vot destul de semnificativă, peste prezenţa de la vot de la alegerile locale, ne apropiem undeva de 10% la ora 10.00 dimineaţa. Asta arată că cetăţenii municipiului au înţeles care este importanţa votului de astăzi”.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS