Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Mar
163 New Articles

Cristian Haiduc: „Este important pentru ca populatia sa nu participe la vot”

Actualitate
Tools
Typography
Cristian Haiduc, preşedinte al filialei din Câmpia Turzii a PD-L, consideră că cetăţenii nu trebuie să valideze lovitura de stat pregătită de USL.
„Este important pentru ca populaţia să nu participe la vot pentru a nu legitima lovitura de stat pe care USL-ul a pregătit-o prin nerespectarea hotărârilor Curţii Constituţionale, prin aplicarea unor ordonanţe de urgenţă care nu respectă Constituţia României.
Cred că pentru a fi stabilitate, pentru a fi echilibru în România, pentru a nu creşte euro, pentru ca tot ce înseamnă societatea românească să aibă un viitor, populaţia – cel puţin populaţia municipiului Câmpia Turzii – nu trebuie să participe astăzi la vot pentru a nu valida această lovitură de stat.
Noi am dat acest semnal, ca membrii şi simpatizanţii PD-L să nu se prezinte la vot, dar bineînţeles că este o decizie a fiecărui cetăţean, noi nu putem să împiedicăm pe cineva să se prezinte la vot, dar noi i-am îndrumat pe cei care cred în Partidul Democrat Liberal să nu se prezinte astăzi la vot”.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS