Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Wed, Dec
135 New Articles

Aurel Giurgiu, rol de vice in filmul Tor

Administraţie
Tools
Typography
Alegerile locale de la Luna au decis: Laurenţiu Tör este primar, iar PNL şi PDL au număr egal de consilieri locali, în timp ce PSD şi PP-DD au câte un consilier local, al treisprezecelea, în enumerarea noastră, fiind un consilier local independent.
Astfel în nou constituitul Consiliu local al comunei Luna sunt cinci consilieri PD-L (Florin Budăcean, Aurel Giurgiu, Constantin Mazare, Aurel Urcan şi Petre Urcan), cinci consilieri PNL (Lucian Gheorghe Ciobanu, Gheorghe Giurgiu, Ioan Rusu, Voicu Mircea Tomuţa şi Silviu-Daniel Păcurariu), un consilier PSD (Mihail Cuc), un consilier PP-DD (Gheorghe Popa) şi un consilier independent (Ştefan Rupa).
Câştigător al funcţiei de primar cu un număr de 660 de voturi valabil exprimate din 1.261 de voturi valabil exprimate, Laurenţiu Tör, noul primar al comunei Luna, a depus jurământul miercuri, 27 iunie, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului local al comunei Luna.
Fostul primar PD-L, Aurel Giurgiu, a dorit să adreseze şi el, câteva cuvinte celor prezenţi. Chiar dacă pare să fi fost uşor incomodat de către mai tânărul consilier PNL Lucian Ciobanu, Aurel Giurgiu a vorbit celor prezenţi de proiectele începute şi care trebuie continuate de noul primar Laurenţiu Tör.
Consiliul local validat al comunei Luna a trecut şi la propuneri pentru funcţia de pviceprimar precum şi la votarea acestuia. Majoritatea voturilor a fost atrasă de fostul primar Aurel Giurgiu, astfel că, la Luna, de administrarea comunei se ocupă, în următorii patru ani, o pereche PNL-PDL.
După ce fostul contracandidat şi noul viceprimar Aurel Giurgiu a vorbit cetăţenilor de ideea de a trăi într-o comună europeană, Laurenţiu Tör le-a spus celor din sală: „aş dori să aveţi încredere în mine că voi face tot ceea ce am promis în campanie, voi face în aşa fel încât această comună să-şi merite numele sau renumele pe care şi l-a câştigat”, noul primar adăugând că „voi continua împreună cu domnul viceprimar lucrările începute atât în Luncani cât şi în Gligoreşti dar nu voi uita de Luna şi în special, de Gligoreşti”.
În nişte declaraţii date după finalizarea şedinţei, Laurenţiu Tör se arăta încrezător în colaborarea cu noul viceprimar Aurel Giurgiu: „oricine ar fi viceprimarul, datoria mea este să fac ceea ce am promis în campanie şi apoi ceea ce am promis la învestirea mea ca şi primar”, în timp ce viceprimarul Aurel Giurgiu, amintind şi de „pierderea primăriei la patru voturi”, vorbea despre colaborarea cu Laurenţiu Tör în termeni, de asemenea, pozitivi: „sunt convins că vom colabora bine... sigur că fiecare are atribuţiunile lui: dânsul ca ordonator principal de credite, eu, mai mult administrativ”, adăugând: „îmi ştiu sarcinile din mandatul trecut, deci ştiu ce am de făcut, pentru mine nu este o noutate”.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS