Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Caminul cultural din Luna s-a trezit cu alta fata | VIDEO

Administraţie
Typography

După toate probabilităţile, căminul cultural din Luna beneficiază de două mandate, şi asta din punct de vedere al lucrărilor de înfrumuseţare prin care a trecut.

Astfel, dacă lucrările din interiorul clădiri au fost efectuate în timpul mandatului "fostului primar", lucrările din exterior se execută în mandatul actualului primar.
Mai precis, Laurenţiu Tör spunea că la clădirea căminului cultural s-au executat lucrări de izolare, zugrăveli. De asemenea, s-a montat şi o "firmă luminoasă" care să facă mai vizibilă clădirea "de către cei care trec prin comună, să dea un alt aspect căminului".
De asemenea, s-a reparat şi gardul, un gard despre care actualul primar al comunei Luna spunea că era vechi şi necesita reparare, în curtea căminului cultural urmând a fi amenajat atât un garaj pentru maşina primăriei, cât şi o parcare.
Nu în ultimul rând, deoarece clădirea nu beneficia decât de o toaletă, s-au executat lucrări pentru construirea a patru noi toalete - "două pentru dame şi două pentru bărbaţi" - toalete care, deşi au fost amenajate în afara clădirii căminului, beneficiază de canalizare şi apă curentă.
Primarul Laurenţiu Tör şi-a exprimat convingerea că lucrările vor fi finalizate în săptămâna 24-30 septembrie şi că lunenii vor avea parte de "un cămin modern, în care se vor putea desfăşura activităţi cultural artistice şi nu numai".
{dailymotion}xtq3tn_2012-09-19-torluna_news{/dailymotion}

Vezi şi pe youtube sau vimeo.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS