Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Sase luni de activitate pentru femeile voluntare din Luna

Social
Tools
Typography

Pe 23 aprilie 2013, la Luna, se constituia Asociaţia Femeilor Voluntare Luna 2013, o asociaţie cu scop nepatrimonial, fără personalitate juridică, al cărei principal scop era ajutarea celorlalţi.

Marţi, 22 octombrie, cu o zi înainte de împlinirea a şase luni de activitate, femeile voluntare de la Luna s-au întânit în cadru festiv pentru a marca împlinirea celor şase luni de activitate în scopul ajutorării celorlalţi şi pentru a face şi un bilanţ al activităţii.
La întâlnirea găzduită la căminul cultural din Luna au fost prezenţi, pe lângă membrele asociaţiei, şi reprezentanţi ai administraţiei locale sau ai altor instituţii sau asociaţii care, în felul lor, s-au implicat în activitatea femeilor voluntare de la Luna.
În faţa tuturor, Suzana Mirică - cea care este sufletul asociaţiei şi în jurul cărei s-a constituit această asociaţie - a făcut o prezentare a asociaţiei şi a activităţi - prezentare asupra căreia nu insistăm neapărat în aceste rânduri întrucât ea poate fi citită în întregime AICI - dar din care reţinem doar că asociaţia se bazează pe respectul reciproc, pe dialog, pe socializare, pe dorinţa de a face bine.
Pe scurt, printre activităţile desfăşurate de asociaţie se numără oferirea de pachete pentru nevoiaşi cu ocazia sărbătorilor de Paşte, oferirea de pachete pentru copiii nevoiaşi cu ocazia Zilei Copilului, confecţionarea de drapele, oferirea de mese calde copiilor şi personalului Asociaţiei Castel Banffy din Luncani şi multe altele.
"N-am cunoscut întreaga activitate a dumneavoastră. Aveţi un suflet deosebit, sincere felicitări!" adresa Doina Tӧr femeilor voluntare în calitate de reprezentant al Asociaţei Agricole Arieşul promiţând că va încerca să ajute asociaţia cu o sponsorizare, promisiune aplaudată de cei prezenţi.
Primarul comunei Luna, Laurenţiu Tӧr, era prezent la întâlnire însoţit de viceprimarul Aurel Giurgiu, dar şi de reprezentanţi ai Consiliului Local Luna sau colegi din Primăria Luna. "La început sincer eram pesimist, acum s-au văzut roadele, grupul s-a coagulat, s-a făcut din ce în ce mai mare", spunea Laurenţiu Tӧr mulţumind femeilor voluntare din Luna pentru activitatea lor şi apreciind că acţiunile lor trebuie mediatizate mai mult.
Printre poveşti de viaţă împărtăşite de membrele asociaţiei din timpul acţiunilor de ajutorare, rămânea permanent adresată invitaţia tuturor de a se implica în a face ceva pentru acei cetăţeni din comună care au nevoie de ajutor. În acest sens, Suzana Mirică preciza că femeile voluntare din Luna se întâlnesc, de obicei, în fiecare zi de marţi de la orele 17.00 în sala festivă a şcolii din Luna şi doamnele care vor să se implice sunt binevenite.
Cum parcă nu se putea altfel, întâlnirea s-a finalizat cu un bufet suedez cu palaneţe de la Luna, dar şi cu câte-o felie de pizza, un pahar de suc sau de apă minerală ori o bucată de prăjitură - un alt mod de socializare pentru toată lumea, un mod de exprimare liberă a ideilor şi de schimb de impresii.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS