Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Peste o suta de pachete de la CAA pentru copiii si varstnicii de la "Acoperamantul Maicii Domnului"

Social
Tools
Typography

Marţi, 16 decembrie, în jurul prânzului, mai mulţi angajaţi ai Companiei de Apă Arieş împreună cu directorul general Cristian Matei au fost prezenţi la centrul de îngrijire "Acoperământul Maicii Domnului" din Turda.

Scopul prezenţei reprezentanţilor CAA a fost unul cât se poate de precis: să aducă un strop de bucurie şi un aer de sărbătoare în sufletele copiilor şi vârstnicilor de la centru.

Primii care s-au bucurat de pachetele pregătite pentru ei au fost copiii care frecventează grădiniţa socială de pe lângă "Acoperământul Maicii Domnului". Copiii au fost foarte încântaţi de prezenţa celor care, pentru ei, erau reprezentanţii, mesagerii Moşului, aşa că şi micuţii, la rândul lor, au răsplătit gestul mesagerilor cu colinde, cântece de Crăciun şi poezii, încurajaţi de educatoarea Iulia Sămărtinean.

Ba mai mult, copiii s-au prezentat fiecare, pe rând, pentru ca mesagerii moşului să afle cine au fost cei mai cuminţi copii şi să mai vină cu daruri şi anul viitor.

După ce mici, a venit rândul celor mari.

Vârstincii cazaţi la centrul de îngrijire de la "Acoperământul Maicii Domnului" din Turda au primit, la rândul lor, daruri de la reprezentanţii Companiei de Apă Arieş, numărul total de pachete pregătite pentru vârstnici fiind de 92, în timp ce pentru copii CAA a pregătit 26 de pachete.

La final, Cristian Matei spunea: "Tetrăiesc din nou acelaşi sentiment, aceleaşi emoţii, atât pentru copii cât şi pentru aceste persoane în vârstă. Este şi greu de spus ceva. Încercăm să facem câte un moment de bine în viaţa lor. Aţi văzut şi dumneavoastră, ţi se rupe sufletul când vezi ce se întâmplă aici, dar nu ne rămâne decât să fim atenţi cu ei, pe cât posibil în fiecare an, pe cât posibil cât mai des. Sigur, problemele sunt multe, dar măcar odată în an să ne aducem aminte de faptul că există şi aceşti oameni aici şi să le dăm puţin din ce avem noi".

De asemenea, Cristian Matei preciza că societatea pe care o conduce are "dorinţa de a aduce câte un prinos de bucurie la câteva familii cu probleme, oameni cu dizabilităţi şi asta se va derula până în 23 decembrie".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS