Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Tamara Vasinc reprezinta Campia Turzii la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Social
Tools
Typography

- comunicat -
Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România organizeazã, Gala Naţionalã a Excelenţei în Asistenţă Socialã, ediţia a II-a 2015, în data de 17 martie 2015, la Ateneul Român Bucureşti.

Prin intermediul acestui eveniment se recompenseazã performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social.

La cele 18 premii, pe diverse categorii, ce se vor acorda la Gala Naţionalã a Excelenţei în Asistenţã Socialã, avem şi noi un coleg nominalizat la premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi, în persoana doamnei Tamara Vasinc.

Pentru a ajunge în secţiunea finaliştilor, Tamara Vasinc are nevoie de voturile tuturor, indiferent de locul în care se află.

O puteţi vota la adresa: http://gala.cnasr.ro/index.pl/premiul_pentru_asistentul_social_din_domeniul_persoanelor_cu_dizabiliti4

Votul on-line se desfăşoară în perioada 16-22 februarie 2015.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS