Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

"Nu discrimina cand angajezi. Angajeaza dupa ce stiu. Nu dupa cine sunt." - Campanie de informare, promovare si constientizare realizata in cadrul proiectului "Si noi avem dreptul la munca!"

Social
Tools
Typography

Campania ,,Nu discrimina când angajezi", realizată de Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!", este o campanie de informare, promovare și conștientizare care are ca obiectiv schimbarea atitudinilor sociale cu privire la grupurile vulnerabile în vederea facilitării accesului la ocupare și integrării acestora pe piața muncii.

Campania urmărește promovarea grupurilor vulnerabile din grupul țintă al proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!", persoane de etnie romă și persoane cu dizabilități, care au dificultăți în găsirea unui loc de muncă, cât și promovarea și diseminarea de informații în cadrul potențialilor angajatori și a angajaților acestora, menite să crească nivelul de conștientizare în legătură cu dificultățile pe care le au categoriile vulnerabile în accesarea și menținerea unui loc de muncă.

Discriminările la angajare și în relațiile de muncă sunt destul de des întâlnite în România iar campania ,,Nu discrimina când angajezi" urmăreşte să mărească sensibilitatea publicului cu privire la acest subiect şi să scoată în evidență beneficiile diversității la locul de muncă.

Campania ,,Nu discrimina când angajezi" promovează șansele egale la angajare și atrage atenția asupra prejudecăților, stereotipiilor și a etichetării care fac parte din viața cotidiană. Mesajele campaniei scot în evidență calitățile și abilitățile persoanelor care aparțin grupurilor vulnerabile și subliniază avantajele de care ar putea beneficia angajatorul: ,,Angajează după ce știu. Nu după cine sunt.''

Campania se desfașoară în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!", implementat de Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR, în parteneriat cu Forum Group în calitate de beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE și Asociația Eduteco, în intervalul aprilie 2014 - octombrie 2015, în regiunile: București-Ilfov, Sud-Muntenia și Nord-Vest. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile (800 de persoane de etnie romă și 100 de persoane cu dizabilități) și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate, prin furnizarea de servicii de consiliere, orientare profesională şi cursuri de calificare/recalificare adaptate nevoilor particulare ale grupului ţintă.

Informaţii suplimentare:
Centrul de Incluziune Socială Turda, Str. Castanilor, nr.8
Telefon: 0364.149.910, 0364.435.213 / fax : 0364. 435.372
Mobil: 0725.359.867 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,
www.acar-eu.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS