Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Fundatia Doriana Turda organizeaza o seara de colinde cu caracter caritabil!

Social
Tools
Typography

Trupa Revers (Baia Mare) vine să colinde la un concert în care suntem provocați să dăruim! Fiecare participant este invitat să aducă un cadou sau să facă o donație pentru cadourile din proiectului „Turda ShoeBox"!

Proiectul „Turda ShoeBox" este o oportunitate pentru toți cei care vor să facă o bucurie de Crăciun. Pentru că bucuria este singurul lucru care nu scade atunci când se împarte, vrem să dăm șansa tuturor la o faptă bună făcută în prag de Crăciun. Voluntarii Fundației Doriana Turda vor duce cadourile strânse la concert și cele făcute din banii donați în cadrul evenimentului, la copii și persoane care au o stare financiară precară, trăiesc cu un handicap sau își petrec Crăciunul în spital.

Cum poate contribui fiecare dintre noi?

Se iau o cutie de pantofi și niste hârtie de ambalat cadouri. Se ambalează separat capacul cutiei și cutia. Se umple cutia cu daruri potrivite pentru destinatarul cadourilor (fete cu vârste cuprinse între 2-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani; băieți cu vârste cuprinse între 2-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani; persoane adulte: femei sau bărbați). Pe cutie se va nota pentru ce destinatar a fost întocmit cadoul, alegând una dintre categoriile amintite.

Ce poate conține cutia?

Vă puteți inspira din următoarea listă:
• Obiecte de igienă personală: periuță, pastă de dinți, săpun, șampon, deodorant, creme etc.
• Haine: șosete, bluză, pijama, căciulă, fular, eșarfă, tricou, mănuși etc.
• Jucării și cărți: jucării mici, păpușă, mașinuță, lego, cărți de joc, cărți, puzzle, animăluțe de pluș etc.
• Rechizite școlare: stilou, creioane, creioane colorate, ștampile pentru copii, ascuțitoare, liniar, radieră, caiete, cărți de colorat, pensule și acuarele, plastelină etc.
• Dulciuri: bomboane, acadele, biscuiți etc.
• Altele: tot ce v-ați bucura să primiți la rândul dvs.
• O felicitare de Crăciun

Valoarea unei cutii trebuie să se încadreze aproximativ în suma de 15-50 lei, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să cumpărați lucruri în valoare de 15-50 lei. Se pot pune în cutii și lucruri care au fost folosite, dar sunt într-o condiție bună și pot fi purtate sau folosite în continuare (un fular, o căciulă, o jucărie pentru copii, etc.).

Vă rugăm să NU puneți în cutie fructe proaspete sau produse perisabile care s-ar putea strica (de exemplu, produse de patiserie). De asemenea, vă rugăm să verificați ca lucrurile folosite să fie în stare de funcționare sau curate și aranjate. Mulțumim!

Pentru cei ocupați, dar care vor să fie totuși parte din proiectul „Turda ShoeBox"

Cei care, din diverse motive, nu pot participa efectiv la cumpărarea produselor, au posibilitatea de a face o donație de 15, 30, 50 sau 100 lei și vom cumpăra noi cadourile! Banii pot fi donați în cadrul concertului de colinde sau prin persoanele de contact, reprezentanți ai Fundației Doriana Turda.

Când se pregătesc și se colectează cadourile?

Cadourile gata împachetate vor fi aduse la evenimentul festiv „Turda ShoeBox", concertul de colinde al Trupei Revers, care va avea loc în 21 decembrie 2015, ora 19:00, la Primăria Turda. Vom celebra cu un miniconcert de colinde nașterea lui Isus și vom sărbători împreună bucuria de a dărui! Cadourile vor fi distribuite de voluntarii noștri în perioada 22-24 decembrie 2015.

Contact:
Fundația Doriana Turda,
Președinte,
Mureșan Sorin,
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 0756.999.378

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS