Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

CONCURSUL MOZART: Liceenii, intre sunet si culoare

Diverse
Tools
Typography

Prima secţiune dedicată sunetului şi culorii în cadrul celei de-a cincia ediţii a concursului care aduce mereu în actualitate muzica marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart s-a desfăşurat pe 17 mai, cu începere de la orele 14.30.

Dedicată fiind liceenilor, secţiunea a fost găzduită de Colegiul Naţional "Mihai Viteazul din Turda, coordonatorul secţiunii fiind profesorul Alexandru Picovici. Secţiunea intitulată chiar "Sunet şi culoare" dedicată elevilor de liceu a fost introdusă în concursul "Mozart 2013" abia odată cu această a cincia ediţie a conscursului interdisciplinar regional.
De asemenea secţiune interdisciplinară (educaţie plastică / educaţie muzicală), "Sunet şi culoare" le-a permis liceenilor să se exprime, prin arta plastică, în timpul unor audiţiii din creaţia mozartiană.
În cadrul secţiunii, artiştii liceeni s-au putu bucura de Simfonia (nr. 42) în Fa - KV 75, Sonata pentru pian nr. 11 în La - KV 331-300i, Concert pentru vioară şi orchestră nr. 1 în Sib - KV 207 şi Simfonia nr 1 în Mib - KV 16 (p. I: Allegro molto).
Juriul secţiunii a fost format din profesorii Mariana Codorean Picovici şi Alexandru Picovici, premianţii secţiunii "Sunet şi culoare" - nivel liceal fiind:

Premiul I:
Denisa Vornicu - clasa a IX-a B - Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”
Premiul II:
Călina Gligor - clasa a XI-a B - Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu”
Tania Posteucă - clasa a IX-a B - Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”
Premiul III:
Gabriela Aruncutean - clasa a IX-a C - Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”
Teodora Marchiş - clasa a IX-a A - Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”
Menţiune:
Paula Urian - clasa a IX-a B - Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu”
Diana Rad - clasa a X-a A - Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS