Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Marcel Iures revine dupa 36 de ani pe scena teatrului turdean

Diverse
Tools
Typography

Marcel Iureş a debutat pe scena teatrului turdean cu rolul Jean din spectacolul Domnişoara Iulia de A. Strindberg, regia artistică Aureliu Manea, alături de actriţele Liana Ceterchi şi Stela Furcovici în primăvara anului 1979.

Marcel Iureş revine la Turda după 36 de ani şi ne propune pe data de 17 octombrie de la ora 19.00 o întâlnire-eveniment şi o continuare a explorărilor noastre în zona poveştilor si a actului povestirii.

În spectacolul "Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?", Marcel Iureş şi George Mihăiţă devin două personaje care repun, într-un mod cu totul nou, povestea din romanul "Moromeţii" de Marin Preda, care a marcat atâtea generaţii de cititori. Două personaje care refac, în mod miraculos, prin poveşti, întrega imagine a unui roman dedicat universului uman dintr-un sat românesc, cu puţină vreme înainte de începerea Celui De-al Doilea Război Mondial.

Spectacolul este emoţionant şi profund, stârnind hohote de râs, dar şi sentimente tulburătoare.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrului Aureliu Manea Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS