Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, Jul
297 New Articles

Se întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Câmpia Turzii miercuri, 29 aprilie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 29.04.2020, între orele 9.00 - 18.00, în municipiul Câmpia Turzii.

Sunt afectate imobilele situate pe:

  • Str. Iancu Jianu
  • Str. Ialomiței
  • Str. Grădinilor
  • Str. David Prodan

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea nouă extinsă  pe str. Grădinilor în căminul existent din intersecția cu str. Iancu Jianu. Lucrarea este  efectuată de societatea Hidroconstrucția și este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” -Contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CĂMPIA TURZII” (CL 7). 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS