Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, Jul
297 New Articles

Întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Câmpia Turzii, cauzată de o avarie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 29.04.2020, în municipiul Câmpia Turzii, cartierul Șarât, în vederea efectuării lucrărilor de remediere a unei avarii provocate de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) pe șantierul situat pe strada Dr. I Rațiu.

Furnizarea apei potabile a fost reluată la ora 21.00.

Echipele CAA au fost la fața locului și au depus toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii au fost sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. CAA şi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate și a mulțumit pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS