Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Thu, Aug
233 New Articles

Întreruperea furnizării apei la Turda, cauzată de o avarie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 13.07.2020, între orele 15.30 - 18.00,  în municipiul Turda.

Afectate, imobilele situate pe:

  • Str. Ceferiștilor
  • Str. Moților
  • Str. Negru-Vodă
  • Str. Intrare Negru-Vodă
  • Str. Fabricii
  • Str. Horticulturii

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Ceferiștilor. Avaria a fost produsă de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) care desfășoară lucrări în zonă conform contractului ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud"(CL6) - "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii"

Echipele CAA erau la fața locului și depuneau toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii erauu sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. CAA îşi cere scuze pentru inconvenientele provocate și mulțumeşte pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS