Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Haideti sa luati apa!

Actualitate
Tools
Typography

Una dintre realizările administraţiei de la Câmpia Turzii este şi amenajarea unui izvor de apă potabilă la ieşirea din municipiu.

În "excursia" în care a fost dusă presa pentru a vedea cu ce se ocupă SC Domeniul Public Câmpia Turzii, un popas a fost făcut la ieşirea din municipiu spre comuna Luna în zona cunoscută drept "la izvor", zonă în care exista un izvor de apă potabilă.
De la acest izvor s-au luat probe de apă care au fost analizate şi dacă e să credem inscripţia postată în zonă e vorba de buletinul de analiză cu numărul 29 din 26 aprilie 2013 prin care se certifică faptul că apa ar fi potabilă.
În consecinţă zona a fost relativ amenajată şi este întreţinută de către SC Domeniul Public Câmpia Turzii.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS