Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Wed, Oct
211 New Articles
 

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune redusă în municipiul Turda

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 10.08.2020, între orele 08.00 - 16.00,  în municipiul Turda.

Sunt afectate imobilele situate pe:

  • Str. Negru Vodă
  • Str. Ceferiștilor

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă pe străzile:

  • Intrarea Negru Vodă
  • Intrarea Ghioceilor
  • Moților
  • Transbordării
  • Locomotivei

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă DN110, pe str. Ceferiștilor.

Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2), AGRIAPIPE KFT și EMIT GROUP-ERCOLE MARRELI TEHNOLOGICI SRL, în cadrul contractului de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS