Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Presiune redusă a apei la Turda şi Mihai Viteazu din cauza unei avarii

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă în data de 17.12.2020 între orele 11:00 – 13:00, în municipiul Turda - zona străzilor 22 Decembrie, Fabricii, Ștefan cel Mare și străzile adiacente, cartierul Oprișani și Poiana și în localitatea Mihai Viteazu, pentru efectuarea lucrărilor de remediere a unei avarii la Uzina de apă Mihai Viteazu.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere. Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS