Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

CAA: Se amână întreruperea furnizării apei potabile în Turda și Bogata, programată pentru mâine, 11 februarie 2021

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță AMÂNAREA ÎNTRERUPERII FURNIZĂRII APEI POTABILE din data de 11.02.2021, între orele 08.00 - 24.00, în municipiul Turda și localitatea Bogata, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă PAFSIN cu conducta PREMO existentă în incinta Stației de pompare situată pe Varianta DN1. Din motive obiective invocate de constructor aceste lucrări NU MAI POT FI EFECTUATE ÎN DATA MENȚIONATĂ.

Lucrările anunțate fac parte din contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD" (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020", efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat).

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS