Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Mon, May
230 New Articles

Vineri, 2 aprilie, se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Turda Nouă

Actualitate
Typography

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 02.04.2021, între orele 08.00 – 16.00,  în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate în cartierul Turda Nouă - strada Andrei Mureșanu (între strazile Alexandru Ioan Cuza și strada N. Iorga) și strada Alexandru Ioan Cuza (între străzile Andrei Mureșanu și Tunel).

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă din PEHD PE 100 De 110mm cu conducta existentă din PEHD PE 100 De 160mm de pe str. Andrei Mureșanu și cu conducta existentă din PEHD PE 100 De 110 mm de pe str. Alexandru Ioan Cuza.

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD" (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020".

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS