Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Poliţia Locală Turda reacţionează!

Actualitate
Tools
Typography

În urma informaţiilor apărute în presă despre posibila existenţă a unui focar COVID-19 la nivelul instituţiei, Poliţia Locală Turda vine cu anumite precizări:

  • Informația potrivit căreia la Serviciul Public Poliția Locală Turda ar fi izbucnit un focar Covid-19, este falsă. Din discuțiile telefonice avute cu Direcția de Sănătate Publică, nu s-a confirmat existența unui focar, o anchetă a DSP Cluj fiind în desfășurare în acest moment.
  • Regretata noastră colegă, V. I., a fost în concediu de odihnă din data de 19.03.2021, nefiind contact direct pentru personalul Poliției Locale.
  • La începutul etapei a II-a de vaccinare, Poliția Locală Turda a înscris entitatea juridică pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro și a adăugat angajații în sistem pentru a se putea programa la vaccinare fie individual, fie prin intermediul instituției.  Nu s-a reușit în acea etapă programarea la centrul de vaccinare al Colegiului Național Mihai Viteazu din Turda, prioritare fiind persoanele vulnerabile, dar toți colegii au fost informați despre posibilitatea de vaccinare la alte centre din județul Cluj, unde erau locuri disponibile. Cei care nu s-au vaccinat la alte centre, au fost înscriși pe listele de așteptare la centrul de vaccinare din Turda, urmând să fie vaccinați încpând cu data de 7 aprilie.”
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS