Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Sep
122 New Articles

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în localitățile Filea de Sus și Filea de Jos, joi, 9 septembrie

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 09.09.2021, între orele 08.00 – 17.00,  în localitățile Filea de Sus și Filea de Jos.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfecție rezervoare apa potabilă.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS