Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Anunț - Restricții de circulație în municipiul Câmpia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 06.04.2022, ora 10.00 -  07.04.2022, ora 16.00 circulația spre cartierul Șarât va fi restricționată în intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Traian. Accesul în cartier se va putea face pe strada Vasile Goldis către strada Târnavelor și pe strada Dr. I Rațiu.

Restricționarea circulației este necesară pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare menajeră de la intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Traian.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII" (Pachet CL 7)

Ne cerem scuze pentru incovenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS