Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Salina Turda in publicatia „U Magazine” din Hong Kong

Actualitate
Tools
Typography

Unul din cele mai importante obiective turistice din România - Salina Turda - a apărut în revista "U Magazine" din Hong Kong, revistă care are şi o secţiune de călătorii, respectiv "U Travel".

Titlul articolului apărut în publicaţia asiatică este unul simplu şi la obiect - Turda Salt Mine (adică "Salina Turda") - la apariţia acestui articol având o contribuţie şi directorul de turism de la Salina Turda, Florin Vulturar, care precizează că în luna decembrie ar fi corespondat cu unul dintre redactorii de la "U Magazine", căruia i-a trimis şi câteva fotografii cu obiectivul turistic turdean.
Referitor la informaţiile utile oferite de publicaţie cititorilor săi, între acestea se regăsesc adresa, numărul de telefon, programul de vizitare, tarifele precum şi adresa paginii de internet a obiectivului turistic de la Turda.
"Sperăm ca anul acesta să avem vizitatori şi de pe continentul asiatic", spunea Florin Vulturar.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS