Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Tevi colmatate si grupuri sanitare noi la spitalul turdean | FOTO

Actualitate
Tools
Typography

"De 30 de ani spitalul n-a avut nicio reparaţie capitală, ţevile nu s-au schimbat, pereţii nu s-au reparat" spunea managerul spitalului turdean - Vasile Grumaz - adăugând: "Vechile conducte de 110 mai aveau, unele din ele, un diametru de 3 centimetri... unele sunt colmatate complet".

Lucrările de renovare şi schimbare a circuitelor la Spitalul Municipal Turda începute în luna noiembrie a anului trecut continuă, şi în acest an, cu o nouă etapă.
Lucrările s-au derulat de la etajele superioare spre cele inferioare, "s-au schimbat coloanele (de apă şi canalizare - n.r.) din spital", urmând apoi revopsirea şi repararea tuturor holurilor şi saloanelor din spital.
La momentul de faţă, spunea Vasile Grumaz, sala de operaţie este funcţională, compartimentările pentru grupurile sanitare în saloane fiind realizate şi lucrările aproape finalizate, unele lucrări urmând a fi făcute şi în regie proprie în acest an, urmând să "închidem câte un salon şi finisăm, uşurel, până o să arate normal, e încă foarte mult de lucru", mai spunea medicul Vasile Grumaz care ne-a pus la dispoziţie şi câteva fotografii.

{gallery}2014/140103spital{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS