(COMUNICAT)
1 iunie este un nou prilej pentru membri Asociaţiei Slow Food Turda să organizeze activităţi pentru copiii turdeni.
Alături de copii va fi Flaviu Irimie, student la medicină, specializarea nutriţie. Flaviu este colaboratorul nostru de anul trecut, când ne-a bucurat cu susţinerea atelierelor de nutriţie în cadrul taberei “Vara Gastronomică” şi a Întâlnirii europene de tineret – YES FOOD. Este evident că are o pasiune pentru ceea ce înseamnă nutriţie, alimentaţie sănătoasă şi stil de viaţă.
Susţinătorii atelierelor vor fi: Simina Oprea, Flaviu Irimie, Alexandra Boar şi Marta Pozsonyi împreună cu producătorii locali: Kepes Irina, Pascu Alina şi Duma Eugen.
Programul se va derula pe 1 şi 2 iunie după cum urmează:
1 iunie
Ora 11.00 - Educaţia gustului – descoperirea celor 5 gusturi
Ora 13.00 - Educaţia gustului – descoperirea celor 5 simţuri
Ora 15.00 - Lumea albinelor – despre miere şi albine
Ora 17.00 - Ierburile aromatice – aromele în mâncare
2 iunie
Ora 11.00 - Atelier de nutriţie – ce înseamnă o alimentaţie echilibrată
Ora 13.00 - Legumele de sezon – cum putem consuma legumele de sezon într-un mod variat (vom prepara salate)
Ora 15.00 Să desenăm legumele şi fructele de sezon – atelier de creaţie
Vă aşteptăm cu drag! BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS