Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
130 New Articles

Dansatorii de la clubul turdean „Potaissa”, iar pe podium!

Actualitate
Tools
Typography
Sfârşitul săptămânii trecute a fost un moment încărcat pentru dansatorii turdeni, dar nu numai. Sâmbătă (9 iunie) şi duminică (10 iunie), la sighetul Marmaţiei, a avut loc Campionatul Naţional de formaţii de dans sportid, precum şi cea de-a cincia ediţie a concursului naţional Cupa Chris Teens.
Clubul de dans turdean a participat cu o formaţie de dansuri latino, atât la categoria de vârstă juniori (până în 15 ani) – categorie la care formaţia a ocupat locul I – cât şi la Campionatul Naţional (peste 16 ani) – unde turdenii au urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului.
De asemenea, membrii formaţiei au participat şi la consursul de perechi în cadrul Cupei Chris Teens, rezultatele fiind următoarele:
Todea Paul – Verneş Vera – clasa Hobby 14-15 ani – locul 1,
Pop Horaţiu – Pop Alexandra – clasa E 12-13 ani – locul 16,
Petric Raul – Precup Raluca – clasa E 12-13 ani – locul 14,
Kovacs Mark – Mucea Iulia – clasa E 12-13 ani – locul 13,
Szekely Bogdan – Pastor Izabela – clasa E 12-13 ani – locul 9,
Joldeş Ştefan – Bara Sanda – clasa E 14-15 ani – locul 8,
Moldovan Cornel – Beldean Medeea – clasa E 14-15 ani – locul 6 şi
Costisor Dragos – Pacuraru Adelina – clasa D 12-15 ani – locul 6.
În plus faţă de perechile prezentate mai sus, în formaţia care a participat la Campionatul Naţional a dansat şi Oana Miron.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS