Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Mesaj de multumire al primarului Tudor Stefanie adresat colectivului profesoral al Scolii Gimnaziale "Horea, Closca si Crisan"

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
“Participarea la deschiderea oficială a noului an şcolar mi-a oferit bucuria de a mă afla printre elevii Şcolii Gimnaziale “Horea, Cloşca şi Crişan” Turda.

Pentru atmosfera călduroasă pe care am regăsit-o astăzi, la ceas festiv, transmit acest mesaj de mulţumire întregului colectiv profesoral al Şcolii Gimnaziale “Horea, Cloşca şi Crişan” Turda, părinţilor şi bunicilor prezenţi şi mai cu seamă elevilor acestei şcoli.

În schimbul melancoliei după vacanţa care tocmai s-a încheiat trebuie să apară entuziasmul noilor activităţi şcolare, întrucât, am convingerea faptului că elevii vor înţelege că studiul este preţuit la fel ca o comoară.

Aşadar, dragi elevi turdeni, vă urez din nou baftă la începutul acestui nou drum!”

Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS