Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
112 New Articles

Mesajul primarului Tudor Stefanie de Sarbatoarea Inaltarea Sfintei Cruci

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Calendarul creştin marchează astăzi - 14 Septembrie 2015 - una dintre cele mai vechi sărbători ortodoxe: Înălţărea Sfintei Cruci.

Patimile şi moartea Mântuitorului constituie motivul cinstirii, prin post şi rugăciune, a Sfintei Cruci care a fost înălţată pentru prima dată la Ierusalim, în data de 14 Septembrie 335.

Primăria Municipiului Turda reprezentată prin intermediul domnului Primar Tudor Ştefănie se alătură credincioşilor care astăzi aduc pomenire Crucii lui Iisus Hristos.

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS