Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

S-a semnat contractul de furnizare „Echipamente Operationale - Lot 2”

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș a semnat, în 01.09.2015, contractul de furnizare „Echipamente Operationale - Lot 2” cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L.

Valoarea contractului este de 2 771 370 lei fara TVA, cu o durată de 5 luni, ordinul de începere fiind emis cu data de 11.09.2015.

Acest contract este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013.

Obiectivul contractului îl reprezintă furnizarea şi punerea în funcţiune a următoarelor echipamente: Generator curent 5 KVA (echipat cu pickamer+pompa submersibila apa) - 1 buc, Miniincarcator frontal - 2 buc, Autocombinat 10 mc - 1 buc, Tractor cu remorca - 1 buc, Autoutilitara cabina echipaj 6+1 - 1 buc, Autocisterna 15000 l - 1 buc.

Acest contract are drept scop, prin intermediul echipamentelor achiziţionate, de a completa şi eficientiza capacitatea operatorului regional (OR) privind timpii necesari interventiilor asupra retelelor din arealul Turda-Câmpia Turzii.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS