Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Contract de furnizare „Achizitie si montare contoare cu citire la distanta” - prezentare rezultate intermediare

Actualitate
Tools
Typography

În prezent, Compania de Apă Arieș S.A. Turda derulează contractul de furnizare „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” încheiat cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. Botoșani, la 17.06.2015.

Contractul pe fonduri europene are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

De la data emiterii ordinului de începere, respectiv 26.06.2015 şi până în prezent, firma contractantă a executat lucrări de înlocuire a contoarelor din municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sânduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.

Aceste lucrări se desfășoară conform unui grafic prestabilit.

Întreruperile de furnizare a apei potabile au fost anunțate din timp clienților din zonele afectate de lucrări, în mass media, rețelele de socializare, dar și prin distribuirea de flyere în care se menţionează exact data şi intervalul orar de montare al contorului și implicit întreruperea apei potabile.

Progresul fizic al lucrărilor, la data de 10.09.2015 este de 67%.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS