Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

O avarie pe strada Macilor a dus la întreruperea furnizării apei potabile pe trei străzi din Turda

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 18.07.2018, între orele 10.00 - 16.00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe strada Macilor, str. Lianelor și str. Amurgului.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Macilor.

Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS