Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Wed, Jun
108 New Articles

Peste 375 de tone de material antiderapant folosit pentru combaterea poleiului de pe drumurile județene

Actualitate
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 13 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate mai ales în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 12 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 49 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 23 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 8 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 172 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 18 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 9 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 204 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă
13 decembrie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS