Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Întreruperea furnizării apei potabile în Turda în 23-24 aprilie, cauzată de necesitatea remedierii unei avarii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile,  în perioada 23.04.2019 ora 21.30 – 24.04.2019 ora 00.30, în municipiul Turda.

Sunt afectați agenți economici și imobilele situate pe strada Mircea cel Bătrân și str. Republicii (partea dreaptă, sens de mers spre Micro, de la intersecția cu str. George Coșbuc până la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân).

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie rețea distribuție pe strada Mircea ce Bătrân (intersecția cu strada Republicii).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS