Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

stirioficiale.ro: 13 decese în perioada 22-29 martie cu infectare confirmată în 30 martie

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit stirioficiale.ro, în seara zilei de luni, 30 martie, au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus, persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 80 de ani.

Toate persoanele au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, în mai multe secţii după cum urmează: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică şi gastroenterologie.

Decesele au fost înregistrate în perioada 22 - 29 martie 2020 iar data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS