Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

ISU atrage în continuare atenţia: incendiile de vegetaţie, un pericol tot mai mare

Actualitate
Tools
Typography

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului reprezentat de arderile de vegetație uscată, care sunt realizate fără respectarea prevederilor legale și a măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Amenzile pot urca până la 2.500 de lei, pentru persoanele care recurg la astfel de practici, iar în cazul în care este periclitat fondul forestier acestea pot ajunge și la 5000 lei.

Până la această oră echipajele de intervenție au fost solicitate în nouă situații în care aceste arderi (Aiton, Lungesti, Muntele Băișorii, Borzești, Aluniș, Cluj-Napoca pe Valea Chintalului, Jucu de Sus, Florești și în derulare la Dezmir).

Incendiile au scăpat de sub control. La ultima intervenție din Dezmir focul s-a extins și la o baracă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS