Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Primăria Turda anunţă că nu a avut nicio implicare în organizarea acţiunii de la cimitirul eroilor din Turda

Administraţie
Tools
Typography

Având în vedere evenimentele care au avut loc ieri, 28 mai, cu ocazia Zilei Eroilor, administraţia turdeană vine cu un punct de vedere cu atât mai mult cu cât au fost aduse acuze referitor la desfăşurarea evenimentelor.

Iată poziţia Primăriei Turda:

Primăria Municipiului Turda nu a avut nicio implicare în organizarea acestei acțiuni. Primarul a participat la o altă acțiune în centrul orașului, la monumentul Eroilor din fața Catedralei Ortodoxe, unde a depus o coroană la invitația celor de la Garnizoana Turda.
Nu știm ce s-a întâmplat la Cimitirul Eroilor, deoarece noi nu am fost prezenți acolo. Nimeni din cadrul Primăriei nu a participat la comemorarea de la Cimitirul Eroilor, motiv pentru care rugăm jurnaliștii să relateze corect despre modul în care s-a derulat această acțiune. Primarul Municipiului Turda NU a fost prezent în Cimitirul Eroilor, edilul NU a depus coroana la monumentul eroilor sovietici.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS