Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

VIDEO | Lucrările pe strada Prunului, din cartierul Băi, spre final

Administraţie
Tools
Typography

Ne apropiem de finalizarea lucrărilor și pe strada Prunului (fosta stradă Gutuiului) din Cartierul Băi“ anunţa primarul municipiului Turda, Cristian Matei, pe reţeaua de socializare facebook.

Referindu-se la modernizările reţelelor de utilităţi şi inclusiv la aşternerea primului strat de asfalt, primarul municipiului Turda preciza:

Astfel, a fost așternut primul strat de asfalt pe toată suprafața carosabilă, după ce în etapa premergătoare asfaltării au fost executate ample lucrări de modernizare a rețelelor de utilități, au fost construite trotuare de piatră naturală, au fost amenajate accesele la locuințe, spații verzi și rigole. Lucrările sunt executate cu fonduri europene, în cadrul proiectului de modernizare a 20 de străzi în Cartierul Băi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS